Politiet på døren?!

Overskriften sier egentlig alt!

Det ble visst litt utsettelse på å poste dette innlegget. Beklager det ! Det som skjedde for snart to uker siden, var at de kom å spurte etter mannen min... TAKK GUUD, tenkte jeg da han ikke var hjemme akkuratt da. Hele dagen var bare kaos i hodet mitt, gikk rundt og stresset og var redd. Jeg begynte å spørre rundt med folk som er i samme situasjon som oss, om det opplevd noe lignede og hva dette kunne være, siden de ikke ville fortelle noe til bestemoren min som var hjemme. Jeg fikk beskjed om å ringe de som var på døren og spørre etter dem. Da jeg endelig kom igjennom, fikk jeg beskjed om at de ikke kunne si det til meg. Jeg er jo kona hans! Men de ville ikke ta det over tlf, så vi skulle heler avtale en dag der vi kunne møte opp på stasjonen. TROR DU IKKE JEG FRIKER ENDA MER UT DA ELLER! herregud, nå skal de ta han og sende han ut, selvom vi ikke har fått svar...:(  Hele verden min raser sammen i frykt om at de skal sende han ut av Norge før vi i det hele tatt har fått svar på klagen våres. Ikke nok med det, de kunne ikke før egentlig neste uke. Oog siden de ikke sier noe om hva det er så, kan det jo være lovende siden om de ville hatt han ut burde de ikke gjøre det asap?  Uansett, så får vi en samtale om å komme dit fredag kl 09... GUD, og jeg gruer meg til hva de skal si eller gjøre. Vi kontakter advokaten våres, for å høre hva vi skal gjøre evnt og om han kan finne ut hva det er som skjer.

Han forteller oss at det er kunn noen papirer vi skal signere og ikke noe annet. Dette skulle vi da sende til han,etter vi var der. Men bare noen papirer og signere hmm, høres ikke veldig lovende ut spør du meg.. Vi drar i hvertfall dit fredag klokken 09 i all spenning og skremmende om hva som skal skje videre nå.  Vi reiser dit, og blir tatt imot. Da vi kommer inn, sier hun at hun har en tolk over tlf med seg. Hahah, som at vi trengte det . Menmen, er vel vanlig prosidyre. Vi får i hvertfall beskjed om at det er en varsel om at han kan bli UTSTENG!? Kastet ut av Norge. I papirene får det ut som at vi eller mannen min har gjort noe sikkelig kriminelt og brutt den og den love. WHAAT?! Dette er jo ikke til å tro, at de skal lage en ny sak med å få han utsteng og på grunnlag av noe som ikke er sant! Bare fordi de ikke har lest og sjekket alle papirene vi har levert. Vi har jo alt på stell og gjort alt riktig! Vi har jo bevist for dem at dette ikke stemmer! Blir helt satt ut, begge oss med at Udi har lagd en sak om utstengelse for noe som ikke stemmer. Vi må selvsagt signere at vi forstår konsikvensene, og har 14 dager på å klage. IGJEN, til advokaten med en ny klage til Udi. Dette tar jo virkelig ingen ende. At vi skal leve i ett fritt land og at alt her er så bra, jeg begynner veldig å få mine tvil. BARE fordi jeg vil være sammen med min mann her i Norge. Hadde det vært en greker eller noe annen ifra ett Eu land som skulle flyttet til Norge, så får de lov til å ta med seg kona eller mannen sin inn til Norge med engang. Uansett om han eller hun er ifra et land utenfor eu. HVOR SYKT ER IKKE DET. Akkuratt som at jeg blir tvunget til å finne meg en norsk mann?! PÅ TRYNET spør du meg.. Nei, jeg kjenner jeg bare blir mer og mer frustrert over dette landet og udi altså. At det skal være så vanskelig å få bli i sitt eget land med den man elsker. Men vi gir ikke opp hvertfall! Kampen for kjærligheten er fortsatt like sterk <3


I love you from the moon and around 1000000million times and back!
 

Må vel ende innlegget her før det tar overhånd med følelser og frustrasjon. Men vi snakkes igjen, må bli litt bedre på å opdatere :) Ha en fin dag og nyt fin været hvis dere har det :) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

diaryofhairdresser

diaryofhairdresser

24, Hamar

Jente 24 år, bor i Tyskland nå, elsker å reise og oppleve nye ting og destinasjoner. Blogg om livet mitt, hverdagen og takling av de forskjellige utfordringene i hverdagen som kan være veldig vanskelig. Kampen for kjærligheten og rettigheter!

Kategorier

Arkiv

hits